Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Esmaspäev, 02 Aprill 2018

RUP.ee veebiküljele lisandub pidevalt artikleid ja uudiseid. Iga kuu koostatav TOP 5 aitab orienteeruda selles infovoolus ning teha kiiresti kindlaks veebikülje kasutajate seas kõige populaarsemad artiklid.

2. aprillist saab riigiportaalist vaadata oma uut pensioni suurust.  
Riigikogu majanduskomisjon toetas 2. aprilli istungil kinnisasjade võõrandamist lihtsustavat eelnõu ning saatis selle 11. aprilliks täiskogule esimesele lugemisele.
Olen oma töötajaga lahkarvamusel tööaja korralduse ning tulemustasu arvestamise põhimõtete üle. Samas pole me kumbki veel huvitatud töösuhte lõpetamisest, soovime aga leida õiget ja õiglast lahendust. Kas ja kuidas saaks sellises olukorras töövaidluskomisjon meid aidata?
Justiitsministeerium saatis kooskõlastamiseks eelnõu, mis võimaldab väliseestlastel ning e-residentidel notariaalset tõestamist nõudvate tehingute tegemist distantsilt ehk videosilla kaudu.
Kaks kolmandikku ehk 74 tööandjatest leiab, et vajalikke töötajaid on nende valdkonnas puudu, selgus Palgainfo Agentuuri korraldatud tööandjate värbamispraktikate küsitluse tulemustest.
Tööstusettevõtted tootsid 2018. aasta veebruaris 2 protsenti rohkem toodangut kui eelmise aasta veebruaris; toodang suurenes mäetööstuses ja energeetikas; töötlevas tööstuses jäi mullusele tasemele.
Balticconnectori Eesti-poolse maapealse ülekandetoru ehitustöid teostab 43,4 miljoni euro eest Infortarile kuuluv AS-i Eesti Gaas tütarettevõte EG Ehitus AS.
Kinnisvaraportaalides kasvas maaklerite kuulutuste hulk mullu 13 protsenti, samas 61 protsenti tehinguni jõudnuist said sellega hakkama ilma maaklerita, teatas kinnisvaraportaal Kv.ee.
Teaduspark Tehnopol sõlmis neljapäeval koostöölepingu Hiina Pekingi piirkonna Haidian Teaduspargiga, et tugevdada kahe riigi vahelist tehnoloogiaettevõtlusealast koostööd.