Majandus ja äri
Kreeka väljub kolmandast rahvusvahelise laenuabi programmist mõne kuu pärast, ilma et vajaks kreeditoridelt täiendavat laenu, ütles Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker 26. aprillil.
Euroopa Keskpank (ECB) otsustas 26. aprillil jätta muutmata nii varaostuprogrammi kui ka intressimäärad.
Eesti Energia teatel võib elektri hind seoses Eesti elektrisüsteemide reservvõimsuste vähenemisega lähiaastate talveperioodidel märkimisväärselt kasvada.
Danske Banki Eesti tegevjuhi Ivar Pae sõnul ei välista pank kohalike ettevõtete ja eraklientide teenuslepingute müüki mõnele Eestis tegutsevale konkurendile.
Eesti eelarvepoliitikat hindava eelarvenõukogu hinnangul pole valitsuse kavandatavad meetmed piisavad eelarve tasakaalu saavutamiseks.
Pangaliidu hinnangul pole Danske Banki otsusel lahkuda Baltikumi era- ja äriklientide turult mõju siinsele pangandusturule, sest Eesti pangandusmaastikku iseloomustab tihe konkurents.
Valitsus toetas 26. aprillil tasemeõppes osalemise toetust ja tööturukoolitust saavate inimeste ringi laiendamist nii, et juunist saaksid töötukassa pakutavas tasemeõppes osaleda ka kuni keskmist palka teenivad inimesed ja ka töövõtulepingu või muu võlaõigusliku lepingu alusel töötajad.
Aasta alguses kirjutas Advokaadibüroo TRINITI sellest, et alates 2018. aastast tuleb ettevõtjatel hakata maksma tulumaksu oma ema- või sõsarettevõtjale antud laenudelt. Tänaseks on saabunud ka esimene tähtaeg seesuguste laenude ja tagasimaksete deklareerimiseks EMTA-s. Deklaratsioon tuli esitada 20.04.2018.
Kinnisvara ostmiseks on lisaks traditsioonilisele kodulaenule võimalik võtta ka näiteks hüpoteeklaenu või soodsama hinnaga kinnisvara puhul väikelaenu. Milliseid võimalusi ja mis tingimustel pank pakub kinnisvara soetamiseks, selgitavad SEB kliendihaldurid.
Coop Panga laenuportfell kasvas tänavu esimeses kvartalis 8 protsenti ja hoiuseportfell 4 protsenti, seejuures teenis pank kolme kuuga 500 000 eurot kasumit.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference