Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Esmaspäev, 21 Mai 2018
Töötukassa tellib järgmisel neljal aastal Tallinnas, Harjumaal ja Ida-Virumaal ligi 11 miljoni euro eest eesti keele õpet. Koolituse eesmärk on tööd otsivate inimeste eesti keele oskuse arendamine ning eesti keele tasemeeksamiks ettevalmistamine.
Eestis tegevust laiendaval Coop Pangal on Paide maksimarketis pangapunkti avamise järel Eestis kokku 27 pangapunkti.
Baltimaade ja Poola gaasivõrgufirmad allkirjastasid möödunud nädalal Poola ja Leedu vahelise gaasiühenduse GIPL kulude jagamise leppe.
Töötan ehitusel. Objektijuht andis mulle turvarakmed ja näitas, kuidas neid kasutada.  Objektijuht  ütles, et kui ma töötan kõrgemal kui kaks meetrit, pean rakmeid kasutama. Aga ma ei taha neid kasutada, sest rakmetega on ebamugav olla ja nad piiravad liikumist. Kas ma võin rakmeid mitte kasutada, kui ma olen kindel, et ma alla ei kuku? Ma olen ehitusel, sh kõrgustes juba viis aastat töötanud ja minuga ei ole midagi juhtunud, ma oskan olla ettevaatlik.
Keskkonnaminister Siim Kiisleri sõnul peab riik minema järk-järgult üle madala süsinikuga majandusele, mis tähendab, et kogu majandus tuleb korraldada ressursitõhusamaks ja säästvamaks.
Suurettevõtja ja logistikaärimehe Oleg Ossinovski sõnul lämmatab riigile kuuluv EVR Cargo konkurentsi ning ettevõte tuleks kinni panna või erastada, kirjutab Postimees.
Sihtasutuse asutamise sooviga just igapäevaselt advokaadi poole ei pöörduta ja ehk ei pea ka. Paljud heategevuslikud sihtasutused saavad alguse aktiivsete kodanike vabal ajal tehtud uurimistööst ja notari antud headest nõuannetest. Samas on sihtasutus vorm, mis võimaldab end väga laialt asutajate soovide ja äranägemise järgi kohandada. Olles nii oma advokaadi- kui ka vabatahtlikus töös nii mõnegi sihtasutuse ja selle asutamise küsimustega kokku puutunud, tahaksin mõnd tähelepanekut jagada.
17. mail 2018 jõustunud rakendusmäärusega 2018/724 plaanib Euroopa Liit kohaldada Ameerika Ühendriikide suhtes kaubanduspoliitilisi meetmeid, kehtestades teatavate Ameerika Ühendriikidest pärit toodete liitu importimisel täiendavad tollimaksud. Kaubanduspoliitika meetmeid kohaldatakse selliste Ameerika Ühendriikidest pärit toodete suhtes, mille tarnetest liit olulisel määral ei sõltu. Maksu- ja tolliamet teatab, millal plaanitakse täiendavaid tollimakse kohaldada ja millistele toodetele need ei rakendu.
Maksu- ja Tolliamet (MTA) juhib tähelepanu asjaolule, et veokite standardses kütusepaagis olev kütus vabastatakse aktsiisist üksnes rahvusvahelisel kaubaveol – see tähendab kaubaveo toimumist vähemalt ühel suunal. Kui veok väljub Eestist ja siseneb riiki ilma haagiseta või tühja kaubaruumiga, siis ei ole tegemist rahvusvahelise kaubaveoga ning kütust aktsiisist ei vabastata.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeksi langes 2018. aasta aprillis võrreldes märtsiga 0,5 protsenti ja tõusis võrreldes eelmise aasta aprilliga 2,1 protsenti.