Majandus ja äri
Maksu- ja tolliameti (MTA) audiitorid külastasid aprilli lõpus Narva ning Narva-Jõesuu ehitusobjekte, et kontrollida võimalikku ümbrikupalga maksmist; ehitustel kontrollitud 70 töötajast oli registreerimata neli.
Bigbank AS-i juhatuse liikme Martin Läntsi hinnangul peaksid praegu nii tavainimesed kui ka riik laenu võtma selleks, et hoida Eesti majanduskasvu ja suurendada konkurentsivõimet.
Coop alustas 7. mail esimesena Pärnus ja selle lähiümbruses e-poe teenuse pakkumist kogu päeva ulatuses.
Meile tuleb varsti tööle uus tõstukijuht. Ta hakkab tõstukiga sõitma ainult ettevõtte siseterritooriumil (tehases ja laos sees) ja tehase aiaga piiratud väliterritooriumil. Kas ta peab kindlasti läbima tõstukijuhi kursuse kuskil koolituskeskuses ja saama tõstukijuhiload või piisab, kui tööandja määratud teine töötaja, kellel olemas tõstukijuhiload ja piisav kogemus, teeb väljaõppe ja juhendab ohutusjuhendi järgi?
Saksa tööstustellimused langesid märtsis kolmandat kuud järjest, samas kui analüütikud olid oodanud kasvu naasmist.
Reformierakondlase, endise rahandusministri ja parlamendi liikme Jürgen Ligi hinnangul tuleks tõenäoliselt aktsiisimäärasid langetada.
Eesti Pank ostis Euroopa Keskpanga (ECB) varaostukava raames aprillis 59 miljoni euro eest võlakirju, mida on 15,7 protsenti rohkem kui märtsis.
Euroopa Komisjoni kaubandusvolinik Cecilia Malmström ütles 4. mail, et on valmis arutama väikesemahulist kaubanduslepet USA-ga, juhul kui liidule tehakse püsiv erand terase- ja alumiiniumi imporditariifidest.
Rahvusvaheline reitinguagentuur Fitch kinnitas Eesti pikaajalise riigireitingu senisel tasemel A+ ja jättis reitingu väljavaate positiivseks.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference