Õigus
Majandus- ja taristuminister Kadri Simsoni sõnul on ühistranspordikeskuste pöördumises esitatud nõudmisi, mis on juba täidetud ning muudatuste rakendamiseks on antud ühistranspordikeskustele piisavalt aega.
Luminori peaökonomist Tõnu Palmi sõnul võib oodata Eesti hinnakasvu järkjärgulist aeglustumist, siiski püsib Eesti euroala hinnakasvu liidrite grupis.
Riigikogu juhatus otsustas võtta menetlusse hasartmängumaksu seaduse ja Eesti Kultuurkapitali seaduse muutmise eelnõu, mille kohaselt kaotatakse hasartmängumaksu nõukogu.
Teisipäev, 08 Mai 2018 15:21

Kaitske isikuandmeid, kuni pole hilja!

25. mail jõustub Euroopa Parlamendi andmekaitse määrus (edaspidi määrus), mis puudutab kõiki füüsilise isiku isikuandmete töötlemisega tegelevaid ettevõtteid.
  • Eesti inflatsioon on aktsiisitõusude tõttu euroalal üks kiiremaid.
  • Elektri hind on olnud  väga heitlik, aprillis aeglustus hinnakasv 7%-ni.
  • Tänavune hinnakasv ulatub Eesti Panga detsembriprognoosi kohaselt 3% lähedusse.
Sel aastal tuleb oma täpne elukoht registreerida kõigil neil, kel on praegu aadressiks märgitud vaid omavalitsus, näiteks linn või vald, vastasel juhul jääb inimene ilma mitmest teenusest, vahendas Aktuaalne Kaamera.
Kriminaalmenetluse revisjoni eelnõu seab eesmärgiks minna täielikult üle digitaalsele menetlusele, kõrvaldada dubleerivad tegevused menetluse käigus ning mitmekesistada tõkendite valikut.
Baltimaade üks suuremaid magustatud jookide müüja Coca-Cola Hellenic Bottling Company (HBC) laiendas lisatud suhkruga jookide otsemüügipiirangu Baltimaades ka keskkoolide tasemele, vähendamaks laste liigse igapäevase lisatud suhkru tarbimist.
USA Föderaalreservi esimehe Jerome Powelli sõnul ei ei tohiks föderaalreservi ja teiste keskpankade intressimäärade tõstmine maailmamajandusele häirivalt mõjuda.
Teisipäev, 08 Mai 2018 11:50

Inflatsioon püsib 3 protsendi lähedal

Statistikaameti andmetel tõusid hinnad aprillis eelmise kuuga võrreldes 0,4 protsenti ning aasta varasemaga võrreldes 2,9 protsenti. Ka euroalal on hinnatõus viimastel kuudel olnud suhteliselt stabiilne, ulatudes aprillis 1,2 protsendini.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference