Ilmunud õigusaktid

Kohalike omavalitsuste esindusorgan Eesti Linnade ja Valdade Liit tahaks, et majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) kasutuskõlbmatute elumajade toetusega oleks võimalik ka mitteeluruume lammutada.

Danske Banki võidakse analüütikute hinnangul trahvida Eesti filiaali kaudu võimaldatud rahapesu tõttu enam kui 600 miljoni euroga, kirjutab Bloomberg.

Kolmapäev, 11 Juuli 2018 11:46

Jokk-skeeme tasub kohtus testida

Kui kaks võrdse osalusega aktsionäri on lõplikult tülli pööranud ja ei suuda enam milleski kokku leppida, siis leiab lahenduse kohtust.

Maksu- ja tolliameti (MTA) töötajad külastasid juunis ja juulis Saaremaal ning Muhumaal kohvikuid, turul kauplejaid ja ehitusobjekte. Kontrolliti 34 äriühingu ja ühe füüsilisest isikust ettevõtja töötajate registreerimist ning võimalikku ümbrikupalga maksmist. Registreerimata oli 102 töötajast 11.

Eesti Energia tütarfirma Enefit Green esitas Leedu konkurentsiametile taotluse Leedus ja Eestis tuuleparke omava Nelja Energia omandamiseks.

USA ähvardab Hiina kaupadele veelgi tariife kehtestada, teatasid teisipäeval uudisteagentuurid.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!