Majandus ja äri

SEB ühendab oma Baltimaade elukindlustusseltsid, et lihtsustada organisatsiooni tegevusmudelit ja suurendada pakutavate teenuste väärtust.

Venemaa lennufirma Aeroflot lisas suurenenud nõudluse tõttu Tallinna-Moskva liinile igapäevaselt kolmanda väljumise.

Kas füüsiline isik võib osutada Eesti firmale teenust (nt anda konsultatsiooni) lepingut sõlmimata? Missugused maksukohustused tekivad firmal, kes tasub saadud teenuste eest (nt konsultatsioon) arve alusel?

Tallinna Sadama aktsiatega ei toimunud pärast börsil noteerimist stabilisatsiooniperioodil ühtegi stabiliseerimistehingut.

Eesti, Läti ja Leedu põllumajanduse esindusorganisatsioonid saatsid sellel nädalal Euroopa Komisjoni põllumajandusvolinikule Phil Hoganile ühise pöördumise, milles nõutakse otsetoetuste kiiremat ühtlustamist.

Eesti väikefirmade tootlikkus jätab soovida. Palju räägitakse sellest, et meie ettevõtted tegutsevad madala lisandväärtusega valdkondades ja sedasi kaugele ei sõua. Vähem käsitletakse aga paradoksi, et kuigi Eesti on ambitsioonikas e-riik, mõtlevad siinsed juhid vähe protsesside efektiivsusele.

2018. aasta esimesel poolaastal võttis 416 ettevõtet tööle üle 2100 alla 15aastase noore. 85% noortest töötab töölepingu alusel. Alla 15aastastega pole juhtunud ühtegi tööõnnetust, teatas Tööinspektsioon.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference