Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Kolmapäev, 04 Juuli 2018

Seoses plaanipäraste hooldustöödega võib kolmapäeva öösel vastu neljapäeva esineda tõrkeid Swedbanki elektrooniliste kanalite töös.

Logistika- ja transpordifirma Via3L Spedition OÜ endiseid juhatuse liikmeid ja töötajaid kahtlustatakse ettevõttest autode ja muu vara välja kantimises ning uue ettevõtte all samade teenuste osutamises, kirjutab Postimees.

Danske Banki Eesti filiaali kaudu võidi pesta koguni 7 miljardit eurot, mida on enam kui kaks korda rohkem kui esialgu arvati ning mis teeb sellest ühe suurima teadaoleva rahapesu juhtumi Euroopas, kirjutab Bloomberg.

Kolmapäev, 04 Juuli 2018 12:30

Kandideeri auhinnale "Hea Töökeskkond 2018"

Tööinspektsioon tunnustab igal aastal ettevõtteid hea töökeskkonna arendamise eest. Tunnustusega soovib Tööinspektsioon tõsta esile ettevõtteid, kus väärtustatakse töötajate tervist säästvat töökeskkonda ja ohutut töötamist. Kui eelnevatel aastatel valis Tööinspektsioon kandidaadid ise välja, tuginedes ettevõtte kohta infosüsteemis olevatele andmetele, siis sellest aastast annab Tööinspektsioon ettevõtetele võimaluse ise kandideerida.

Euroopa Keskpanga (ECB) 2018. aasta esimese kvartali statistika kohaselt oli keskmine tarbimislaenu intress Eestis 13,19 protsenti, mis on 2,8 korda kulukam kui euroalas keskmiselt.

Kolmapäevast avanes Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) 600 000-eurose eelarvega taotlusvoor kliimamuutuste leevendamiseks arenguriikides.

Kolmapäev, 04 Juuli 2018 11:06

Elektri börsihind tõusis juunis 24 protsenti

Elektri börsihind tõusis juunis 24 protsenti 47,79 euroni megavatt-tunni kohta.

Maksu- ja tolliamet (MTA) on poole aastaga eraldanud kohalikele omavalitsustele (KOV) 536,3 miljonit eurot eraisiku tulumaksu, mida on 2017. aasta sama perioodiga võrreldes 11,4 protsenti rohkem.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference