Majandus ja äri
Euroopa Liit ei pruugi täita oma eesmärki luua 2019. aastaks kapitaliturgude liit, hoiatas Euroopa Komisjoni asepresident Valdis Dombrovskis.
Circle K tanklate hinnavõrdlusest reedese seisuga selgub, et Baltimaade pealinnadest on kõige kallimad kütusehinnad jätkuvalt Tallinnas.
Eesti inflatsioon oli juulis 3,3 protsendi juures euroala kiireim, samas aeglustus see võrreldes juuniga 0,6 protsendipunkti võrra.
Siseministeerium plaanib muudatusi välismaalaste seaduses. Mitmed planeeritavad muudatused on ettevõtjate jaoks positiivse või neutraalse mõjuga, kuid kõige suuremaks kitsaskohaks olevat sisserände piirarvu probleemi nendega ei lahendata, leiab Eesti Kaubandus-Tööstuskoda.
Majandus- ja kommunikatsioonimisteerium on saatnud kooskõlastusringile määruse eelnõu, millega toetatakse töötleva tööstuse ja mäetööstuse ettevõtetes digitaliseerimise ja automatiseerimise diagnostikat. Digidiagnostika toetamisega on soov kasvatada ettevõtjate digitaliseerimis- ja automatiseerimisalast teadlikkust. Eelnõu analüüsib Eesti Kaubandus-Tööstuskoda.
Riigikogu menetluses on äriseadustiku muutmise seaduse eelnõu, mille eesmärk on seletuskirja kohaselt just väikeosanike ja -aktsionäride õiguste ulatuslikum kaitse. Eelnõu seletuskiri ja pakutud muudatused viitavad, justkui oleks väikeaktsionäride õiguste kaitse Eestis äärmiselt vilets ning seaduse muutmine ainus abinõu probleemide ületamiseks. Millisel viisil võimaldab kehtiv seadus väikeosanike ja -aktsionäride huve ulatuslikumalt kaitsta ja mida saavad osanikud ja aktsionärid probleemide ennetamiseks ette võtta?
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Urve Palo allkirjastas määruse, mille kohaselt tuleb lift paigaldada hoonetesse, kus eluruumid asuvad neljandal korrusel või kõrgemal.
Eestis keskmiselt jõuab kiir- või tarbimislaenu maksehäire tõttu inkassosse, kohtusse või täitemenetlusse vaid iga viies-kuues inimene, ent Lõuna-Eestis on osakaal kõrgem, selgub Bestcrediti uuringust.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference