Õigus
Meil on rõõm teatada, et ilmunud on ajakirja Raamatupidamisuudised uus, 2018. aasta viies number. Toimetus sai värsked numbrid kätte ja peagi jõuavad need lugejateni! Seekord on meie ajakirjal ka uus „nägu“: lugemist hõlbustav, kenam ja tänapäevasem kujundus.
Eesti jaekaubandusettevõtetes sai suvel hooajalist tööd enam kui 1500 noort, enim said noored suvel tööd Maximas, mis värbas üle 500 inimese.
Eesti Linnade ja Valdade Liidu (ELVL) juhatus ja volikogu leidsid 11. septembril peetud jäätmeseaduse eelnõu arutelul, et kohalikel omavalitsustel peab olema õigus valida elanikele parim ja kohalikele oludele sobivaim jäätmehooldemudel.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist allkirjastas sel nädalal toetusprogrammi, mille eesmärk on tõsta tööstusettevõtete tootlikkust; programmi maht on 4,2 miljonit kolmeks aastaks.
Eesti ettevõte Cybernetica arendab Gröönimaa infosüsteemidele Eesti X-teele sarnaneva andmevahetuskihi, mille nimeks saab Pitu.
Pärnus teisipäeval kohtunud Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart ja Pärnu linnapea Romek Kosenkranius pidasid vajalikuks arutelu turismimaksu otstarbekuse üle, märkides, et omavalitsustel napib praegu rahaallikaid.
Reformierakonda kuuluva riigikogu rahanduskomisjoni liikme ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni esimehe Aivar Sõerdi sõnul toimub majandustsükliliselt ebamõistlik reservide tühjendamine.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255