Maksud ja raamatupidamine
Vabade töökohtade määr langes teises kvartalis võrreldes mullu sama ajaga Euroopa Liidus vaid Eestis, kus see langes 0,3 protsendipunkti 1,9 protsendile.
Eestis asutatud ning Tallinnas tegutsev ettevõte Ultra Corporation soovib luua arvutimängude veebipoe, mis konkureeriks madalamat hinda küsides praeguste hiidudega, kirjutab Bloomberg.
USA investeerimishiiu Blacstone'i otsus osta miljardi euroga Luminori 60-protsendine osalus peaks kaasa tooma USA valitsuse suurema tähelepanu Balti regioonile ja samuti ligi meelitama enam välisinvestoreid, ütlesid politoloogid usutluses BNS Leedule.
Esmaspäev, 17 September 2018 12:37

Kas esmaabiandja peab olema igas struktuuriüksuses?

Soovin määrata oma ettevõttesse esmaabiandjaid. Meie ettevõte on jaotatud struktuuriüksusteks, kus töö toimub omakorda vahetustega. Kas pean esmaabiandja määrama igasse struktuuriüksusesse või vahetusse?
Kinnisvarafirma 1Partner Kinnisvara tegevjuhi Martin Vahteri sõnul on Eestis praegu kohalikest ehitajatest nii suur puudus, et ilma tuhandete võõrtöölisteta suureneks oluliselt ehitushinnad ja pikeneksid valmimistähtajad.
Robotite õlule langeb 2025. aastaks 52 protsenti praegustest tööülesannetest, selgus esmaspäeval Maailma majandusfoorumi (WEF) uuringust.
Eesti Äriinglite Assotsiatsioon (Estban) kutsub investoreid ja idufirmasid osalema Põhjamaade äriinglite programmis.
Maksu- ja tolliamet (MTA) kontrollis Lääne-Virumaa äritegevusi ning 239 kontrollitud töötajast oli registreerimata iga kuues.
Eesti kindlustusseltside liidu (EKsL) andmeil kehtis tänavu esimesel poolaastal 139 000 elukindlustuse lepingut, mis oli tehtud lähedaste kaitsmiseks kindlustatu surma korral. Kümne aastaga on elukindlustuse lepingute arv kolmekordistunud.
Vastu võetud: 13.06.2018

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference