Maksud ja raamatupidamine
Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) hinnangul on kohustusliku tööõnnetuskindlustuse kehtestamise eelduseks seniste tööjõumaksude proportsionaalne vähendamine.  
Meie ettevõte on kulude optimeerimiseks sunnitud koondama osa töötajaist. Mida sellisel puhul tuleb arvestada koondamise kavandamisel?
Teenistujate Ametiliitude Keskorganisatsiooni TALO hinnangul tuleks siduda tööõnnetuskindlustuse eelnõu väljatöötamise kavatsus töötervishoiuga, et tekiks kompleksne tööõnnetus ja- töötervishoiukindlustus.
Tööinspektsiooni hinnangul tuleb ka loovisikud tööõnnetuste vastu kindlustustada, kuigi nad on tööõnnetuskindlustuse väljatöötamise kavatsuses kindlustatute hulgast välja arvatud.
Esmaspäev, 24 September 2018 09:45

Töötukassa suunab inimesi koolitust küsima

24. septembril algab Eesti Töötukassa teavituskampaania, mis kutsub töötavaid inimesi uurima, kas ka nemad saaksid ja vajaksid mõnda koolitust.
Esmaspäev, 24 September 2018 09:30

EK kutsus uurima Danske Banki rahapesuskandaali

Euroopa Komisjon kutsus korraldama Euroopa Liidu uurimise, et selgitada välja regulatsiooni puudused, mis viisid rahapesuskandaalini Taani Danske Bankis.
Esmaspäev, 24 September 2018 09:08

EVEA: tööõnnetuskindlustus on varjatud maks

Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon ( EVEA ) ei toeta kohustusliku tööõnnetuskindlustuse loomist, sest see ei aita ennetada tööõnnetusi, vaid on tööandjale täiendav, varjatud maks.

Eesti Energia tõi turule Eestis ainulaadse võrdsete osamaksetega elektripaketi Võrdne, lisaks võrdsetele osamaksetele sisaldab pakett ka kahte kindlustust.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference