Majandus ja äri
President Kersti Kaljulaidi sõnul tasuks Eestil kaaluda praeguse ettevõtte tulumaksuvabastuse kõrval, asemel või ettevõtja valituna selle asendamist sotsiaalmaksu soodustusega, ütles riigipea Vikerraadiole antud intervjuus.
Tööstustoodangu tootjahinnad kasvasid juulis kuuga Euroopa Liidus enim Eestis, suurenedes 2,3 protsenti.
Lennufirma Icelandair juhi kohusetäitja sõnul viib Islandi ettevõte osa enda tugiteenustest Eesti tütarfirmasse.
Teisipäev, 04 September 2018 11:20

Kes on sinu juhitud ettevõttes tegelik kasusaaja?

“Kes on minu juhitud ettevõttes tegelik kasusaaja?” See on küsimus, mida peavad alates 1. septembrist endalt küsima kõik äriühingute, aga ka mittetulundusühingute ja sihtasutuste juhid.
Postimehe küsitletud majandusteadlased ja analüütikud nendivad, et sisse- ja töörände soodustamine leevendaks akuutset tööjõupuudust, kuid pikaajalises perspektiivis ei pea nad seda lahendust kaugeltki probleemituks.
Euroopa suurimad uudisteagentuurid süüdistasid 4. septembril Google'it ja Facebooki neilt uudiste tasuta "rüüstamises", ärgitasid veebihiide andma meediale suuremat osa uudiste tasuta jagamisest saadud tulu ja kutsusid Euroopa Parlamenti muutma Euroopa Liidu andmekaitseseadusi.
Ajalehe Financial Times andmetel leidis sõltumatu juurdlus, et Danske panga Eesti filiaali kaudu liikus ainuüksi ühe aasta jooksul ligi 30 miljardi dollari ulatuses Venemaalt ja mujalt endisest Nõukogude Liidust pärit raha, vahendas 3. septembril rahvusringhäälingu uudisteportaal.
Eesti vahetas Venemaaga selleks aastaks 34 000 kahepoolset- ja transiitluba ning soovib järgmiseks aastaks samaväärset lubade mahtu.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference