Saata printerisse

Baltimaade pealinnadest on kõige kallim kütus jätkuvalt Tallinnas

Circle K tanklate hinnavõrdlusest reedese seisuga selgub, et Baltimaade pealinnadest on kõige kallimad kütusehinnad jätkuvalt Tallinnas.

Tallinnas oli keskpäeva seisuga 95 miles hind 1,379 eurot liitri kohta, mis on Riia ja Vilniuse hindadest kallim vastavalt 7 ja 15,9 sendi võrra. Tallinnas jäi seejuures 95-oktaanise bensiini hind möödunud nädala tasemele, Riias langes selle hind 2,3 sendi võrra ning Vilniuses tõusis 95 miles hind 2 senti.

Bensiini 98 miles plus müüdi Tallinnas 1,429 euroga, mis ületab Riias müüdava kütuse hinda 7,5 sendi võrra, Vilniuses oli 98-oktaanise bensiini hind 12,3 senti odavam kui Tallinnas. Võrreldes eelmise nädalaga jäi Tallinnas hind samale tasemele, Riias langes 2,3 senti ning Vilniuses tõusis hind 2 sendi võrra.

Tallinnas oli diisli hind 1,339 eurot liitri kohta, mis on 11 senti kallim kui Riias ning 21,5 senti kallim kui Vilniuses. Tallinnas tõusis diislikütuse hind nädalga 1 sendi võrra, Riias langes hind 3,3 sendi võrra ja Vilniuses tõusis hind võrreldes nädala tagusega 0,4 senti.

Tallinnas müüdava LPG autogaasi hinnad ületavad Riia ja Vilniuse hindu vastavalt 7,4 ja 7,7 sendiga. Tallinnas jäi LPG hind seejuures möödunud nädala tasemele, Riias ja Vilniuses tõusis hind aga 1 sendi võrra.

Antud hinnavõrdlus on informatiivne. Kütusehinnad võivad erinevates tanklates olla erinevad.