RU.RUP: Финансово-правовой новостной портал
Запланированное новым правительством повышение акцизов на топливо обойдется местным самоуправлениям в сотни тысяч евро, поскольку вместе со ставками акцизов автоматически увеличатся и расходы на общественный транспорт.

Изменение постановления министра юстиции № 39 от 16 июля 2008 г. «Утверждение типовых форм документов досудебного производства по уголовному делу»

Постановление министра юстиции № 14 от 10.04.2015

https://www.riigiteataja.ee/akt/117042015004

Глава Международного валютного фонда (МВФ) Кристин Лагард отказала Греции в отсрочке по выплате очередного транша долга, погашение которого назначено на май текущего года. Об этом она заявила, выступая на весенней встрече МВФ в Вашингтоне, сообщает lenta.ru со ссылкой на Financial Times (FT).
Skype и Тартуский университет исследуют трудовую занятость женщин в инфотехнологическом секторе Эстонии, сообщил в пятницу BNS пресс-секретарь Тартуского университета.
В заключенном между предприятием и частным лицом договоре содержался пункт о применении неустойки. Теперь возникла ситуация, когда предприятию действительно приходится выплачивать частному лицу неустойку. Следует ли при выплате неустойки удерживать подоходный налог? Следует ли декларировать выплату неустойки в TSD?

Отвечает специалист МТА Реэт:
С начала года в силу вступили законодательные изменении в части аудита, важные в том числе для бухгалтеров некоммерческих объединений и единиц  местных самоуправлений.
Департамент государственной инфосистемы (RIA) с партнерами начал информационную кампанию, направленную на сокращения доли использования в Эстонии устаревшего программного обеспечения.
Налоговые ставки и размер не облагаемого подоходным налогом дохода в 2015 году.
Пятница, 17 Апрель 2015 13:33

Программное обеспечение

 

SimplBooks - это современная бухгалтерская программа, которая полностью работает на базе Интернета. Бесплатные обновления, поддержка пользователей, видео, выбор языков (EST, RUS, ENG, FIN) и т. д. С нами уже более 10 000 активных пользователей.

Подробнее

1С:Бухгалтерия
1С:УНФ
1С:УТ
1С:Индивидуальные решения

Подробнее

E-arveldaja on veebis asuv raamatupidamistarkvara, mis aitab ettevõtjal raamatupidamise korraldamisega mugavalt hakkama saada.

Подробнее

Persona on Eesti parim palga- ja personalitarkvara nii väike- kui suurfirmadele. Personat saab kasutada kuutasupõhiselt otse veebibrauseris.

Подробнее

Эта система программ предназначена для решения широкого спектра задач автоматизации учета и управления в современных предприятиях.

1С:Бухгалтерия

1С:Управление торговлей

1С:Документооборот

1С:Управление предприятием ERP 2.0

Infotec - это набор готовых программ или единая ERP система для разных видов производства, торговли, логистики, строительства, сферы услуг.

Программы Infotec ERP для производства

Программы Infotec ERP для торговли

Почему Infotec

Pilvetehnoloogiat kasutav raamatupidamisprogramm. Aktiva kõige tähtsam omadus on kasutamise lihtsus. Hoiame kokku teie aega!

Подробнее

TAAVI Majandustarkvara on Eesti turul olnud juba üle 20 aasta, mille jooksul on kasutajate arv kasvanud üle 1500. Tarkvara on mõeldud igasuguses suuruses ettevõtetele.

Подробнее

Работающее уже 27 лет на рынке Эстонии Unifiedpost предлагает услуги э-счетов и оплаты, как малым, так и крупным предприятиям, а также публичному сектору.

В Banqup (бывшая arved.ee) счета можно создавать и отправлять, принимать и оплачивать, а также их архивировать. Подробнее

Решения для отправки и приема э-счетов у нас доступны для компаний любого размера. Подробнее

Решение для счетов на продажу позволяет предприятиям удобно и быстро автоматизировать весь процесс отправки счетов. Подробнее

Решение по добавлению кнопки оплаты к счетам способствует более быстрой оплате счетов. Подробнее

EDI повышает эффективность, удобство и быстроту обмена товарными документами между предприятиями. Подробнее

Отправка и прием E-счетов
Решение для счетов на продажу
Услуга оплаты

Directo on Eestis loodud veebipõhine äritarkvara terviklahendus, milles on ühendatud kõik võimalused edukaks äritegevuseks. Directo sobib nii alustavale väike- kui juba staažikale suurettevõttele.

Lähemalt
 

Новости программного обеспечения

Налоговые ставки и размер не облагаемого подоходным налогом дохода в 2015 году.
Пятница, 17 Апрель 2015 13:32

Merit Aktiva

Merit Aktiva

Merit Aktiva on moodne pilvetehnoloogiat kasutav raamatupidamisprogramm, kus on olemas kõik professionaalsele raamatupidajale vajalikud võimalused.

Aktiva kõige tähtsam omadus on kasutamise lihtsus. Seetõttu hoiate Aktivaga kokku rohkem aega kui ühegi teise programmiga. Tänu pilvetehnoloogiale saate Aktivat kasutada ükskõik kus ja ükskõik milliselt seadmelt, kui on juurdepääs internetile.

Eriti hästi sobib Merit Aktiva mitmele firmale raamatupidamise tegemiseks, sest firmade arv ei ole piiratud ja firmade lisamine ei maksa midagi. Aktivaga tehtud raamatupidamine vastab alati seadustele ja heale raamatupidamistavale.

Merit Aktiva on kõige populaarsem raamatupidamisprogramm Eestis, mida kasutatakse rohkem kui 30 000 firmas. Lisage siia tasuta professionaalne klienditugi, kust saate abi nii programmi kasutamise kui ka raamatupidamise sisulistes küsimustes, ja raske on leida midagi samaväärset.

Aktiva kõige tähtsamad omadused:

  • Piiramatu arv firmasid ilma lisatasuta.
  • Lihtne õppida ja lihtne kasutada.
  • Tasuta klienditugi.
  • Tasuta tehniline abi.
  • Kõik uuendused on hinna sees, mitte kunagi ei ole vaja uute versioonide eest maksta.
  • Tasuta piiratud õigustega lisakasutajad – säästab oluliselt raamatupidaja aega.
  • 60 päeva raha tagasi garantii.

Merit Aktivast on olemas tasuta 100 dokumendi pakett, kus kõiki programmi võimalusi saab kasutada piiratud mahus tasuta. Tasuta paketis saab sisestada kuni 100 müügiarvet, 100 ostuarvet ja 100 pearaamatu kannet. Mingeid muid piiranguid ei ole, seega saab väiksem firma tasuta paketiga kogu töö ära teha, suurem firma aga testida programmi sobivust:

Tehke endale Merit Aktiva kasutajakonto ja proovige!

Aktiva konto loomiseks

Пятница, 17 Апрель 2015 13:31

Merit Aktiva tutvustus ja vastused rup.ee küsimustele

Merit Aktiva

1) Kellele suunatud?

Merit Aktiva on suunatud väikeettevõtetele. Aktiva sobib kasutamiseks nii raamatupidajale kui ettevõtjale-firmajuhile. Arvestame Aktiva arendamisel just väikeettevõtete spetsiifiliste vajadustega. Näiteks on päris tavaline, et üks raamatupidaja teeb mitme väikese firma raamatupidamist ja seetõttu pole Aktivas firmade arv piiratud.

2) Programmi tähtsamad omadused?

Kõige tähtsamaks peame Merit Aktiva õppimise ja kasutamise lihtsust. Lisaks sellele on olulisemad omadused alljärgnevad:
  • Professionaalne tasuta klienditugi.
  • Kõik uuendused on hinna sees ja midagi ei ole vaja litsentsi hinnale juurde maksta.
  • Ühe programmiga saab teha raamatupidamist mitmele firmale.
  • Varukoopiaid tehakse automaatselt ja nende hoidmine on tasuta.
  • Parandatavus – dokumente saab pärast sisestamist vabalt muuta, ei ole vaja teha parandusdokumente.
  • Prooviversiooni abil saab igaüks katsetada programmi sobivust.

3) Milliseid mooduleid sisaldab põhipakett? Milliseid mooduleid on võimalik juurde osta?

Aktiva põhipakett sisaldab kõik raamatupidamise tegemiseks vajalikud funktsioonid: finantsarvestus, müügi- ja ostuarved, pank ja kassa, ladu, põhivara, kulukohad ja projektid ning valuutaarvestus. 85% kasutajatest eelistab põhipaketti. Raamatupidamise professionaalidele sobib Aktiva laiendatud pakett. Laiendatud Aktiva on vajalik ka siis, kui mitmel kasutajal on vaja töötada programmiga samaaegselt.

4) Kui mitmele OÜ'le saab teha raamatupidamist?

Merit Aktivaga saab teha raamatupidamist piiramatule arvule firmadele ilma lisatasuta.

5) Kui mitu kasutajat põhipaketis on? Kui mitu kasutajat saab üldse olla?

Põhipakett on mõeldud ühele kasutajale. Laiendatud Aktivat saab kasutada ka mitu kasutajat korraga. Põhimõttelist piiri kasutajate arvule ei ole, aga kuna tegemist on siiski väikefirma tarkvaraga, siis praktikas ei ületa kasutajate arv enamasti nelja-viit.

6) Kas on võimalik alla laadida demoversiooni?

Merit Aktiva prooviversiooni saab igaüks väga lihtsalt meie kodulehelt www.merit.ee enda arvutisse paigaldada. Prooviversioonis pole muid piiranguid peale mõnede mahupiirangute ning seda saab kasutada kuitahes pika aja jooksul. Prooviversioonis saab sisestada 100 müügiarvet, 100 ostuarvet ja 100 pearaamatu kannet.

Merit Aktiva prooviversiooni saab alla laadida siit..

7) Millest hinnad algavad, mis põhimõttel toimub paketi hinna kujunemine?

Hinnasüsteem on meil väga lihtne. Aktivat saab kasutada aasta- ja kuumaksega.

Aastamakse on 129€ + km, kuukaupa makstes on igakuine tasu 25€ + km.

Aktiva laiendatud versiooni aastamakse on 199€ + km, kuukaupa makstes on igakuine tasu 39€ + km.

Kõik uuendused ja tasuta klienditugi on hinna sees, seega pole mingeid varjatud kulusid.

8) Kas on järelmaksu ja rendi võimalust?

Aktivat saabki ainult rentida, sest ainult nii saame tagada, et kõikidel kasutajatel on alati kõige uuem ja parem programmi versioon. Kuukaupa makstes on igakuine makse ainult 25€.

9) Kuidas on lahendatud klienditugi ja mis see kliendile maksab?

Klienditugi telefoni ja e-meili teel on tasuta. Seda ka prooviversiooni kasutajatele. Klienditoe telefon on 7769333, meiliaadress Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.. Soovi korral pakume ka tasulist koolitust ja aitame Teie arvutiparki töökorras hoida.

10) Mis kaubamärki esindatakse?

Merit Aktiva ja Merit Palk.

11) Mis aastast Eesti turul ollakse?

Merit Aktiva esimene versioon on Eesti turul 1991. aastast. Käesolevaks ajaks oleme üle läinud täiesti uuele tehnoloogiale ning regulaarselt tulevad välja oluliste täiendustega versioonid.

12) Kui palju on hetkel kasutajaid?

Merit Aktivaga tehakse raamatupidamist 15 949 Eesti firmale (Seisuga 14.06.2012).

13) Firma nimi, telefon, faks, e-mail, lahtioleku aeg.

Merit Tarkvara on üle-Eestiline firma. Meie peakontor asub Põltsamaal ning esindused Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõgeval.

Tasuta konsultatsioon Merit Aktiva ja Merit Palga kasutajatele:

Tel. 776 9333, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Klienditeenindus ja müük:

Tel. 617 7111, Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Esindused:

Tallinn, Lõõtsa 6
Tartu, Sõbra 54
Pärnu, Lille 4
Jõgeva, Suur 5
Põltsamaa (peakontor), Pärna 1, tel. 776 8361

www.merit.ee

Ясно, что каждый договор продажи отличается от других, поэтому не существует правил, соблюдая которые, вы можете быть уверены, что заключили договор правильно. Тем не менее, можно отметить основные условия, которые должны быть непременно включены в договор продажи. Об этих условиях пишет юрист Эстонской Торгово-промышленной палаты Симоона Хийон в «Вестнике» организации.
Ясно, что каждый договор продажи отличается от других, поэтому не существует правил, соблюдая которые, вы можете быть уверены, что заключили договор правильно. Тем не менее, можно отметить основные условия, которые должны быть непременно включены в договор продажи. Об этих условиях пишет юрист Эстонской Торгово-промышленной палаты Симоона Хийон в «Вестнике» организации.
Департамент социального страхования объединил услуги по ходатайству о четырех видах семейных пособий в одну централизованную э-услугу семейных пособий.
Министр финансов России Антон Силуанов опроверг слухи о якобы вводимом налоге на валютно-обменные операции граждан, сообщает lenta.ru со ссылкой на агентство «Интерфакс». По словам Силуанова, возглавляемое им ведомство никогда не предлагало ничего подобного.
Известный эстонский аналитик Рута Арумяэ, бывшая советником премьер-министра Таави Рыйваса в прежнем правительстве, в четверг в сетевом издании газеты Postimees пишет, что экономической политикой Эстонии руководят с помощью таблицы Excel, автоматически складывая расходы и доходы.
В ходе реализации государственной реформы и всеобщей экономии расходов правительство должно будет сократить количество работников в правительственном секторе.
На состоявшемся в четверг совещании правительство утвердило рамочные принципы, на основании которых будет обновляться политика Эстонии в отношении Европейского союза.

Вопрос специалисту!

  Задай вопрос

BANNER MAKEET KONFERENCE255

Предложения

Уважаемый читатель, наша цель - сделать именно тот журнал, который вам нравится. Сообщите нам о интересующих вас темах и документах, которые вы хотели бы найти здесь. Давайте работать вместе!