Majandus ja äri

Taksos kliendi jaoks nõutud kohale paigaldatav hinnakiri peab vormiliselt täpselt vastama tingimustele, mille on ette kirjutanud Tallinna taksoveo eeskiri, leidis riigikohus oma värskes lahendis.

Rahandusminister Sven Sester tutvustas kolmapäeval riigikogus esimesel lugemisel raamatupidamise seaduse muutmise eelnõu, mis muudab nõudeid algdokumendile ja viib 2017. aasta algusest arveldamise avaliku sektoriga üle e-arvetele.

Keskkonnaministeerium saatis kooskõlastusringile eelnõu, mis kehtestab aastas enam kui 50 tonni rehve sisse toovatele tootjatele audiitorkontrolli ning karmistab nõudeid rehvimüüjatele.

Saksa valitsus kiitis heaks seaduseelnõu, mis ei võimalda teistel Euroopa Liidu kodanikel, kes ei ole Saksamaal töötanud, Saksamaal elamise esimesel viiel aastal taotleda täielikku töötuabiraha.

Tööle saamine on iga inimese jaoks mingis eluetapis tuumküsimus, mis määrab palju võimalusi ja otsuseid ka edasises elus, kirjutab Tööelu kolleegiumi liige Ilona Leib värskes tööinspektsiooni infokirjas.

Kavatsen asuda tööle mittetulundusühingu kassapidajana. Tööandja aga teatas, et maksab palka ümbrikus. Milline on sel juhul minu vastutus, kui nõustun ümbrikupalgaga? Kas võin selle eest karistada saada? Tean ka, et selles MTÜ-s on must kassa. Kuidas on vaja sellises olukorras käituda?

Statistikaameti andmetel eksporditi tänavu kaheksa kuu jooksul Eesti päritolu põllumajandussaadusi ja toidukaupu 470 miljoni euro väärtuses.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) sulgeb Eesti konsulaadi sulgemisega Shanghais ka oma sealse majandusesinduse ja plaanib selle lähiajal taasavada Pekingis, kirjutas Eesti Päevaleht.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255