Majandus ja äri

Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsioon (EVEA) on seisukohal, et võimalus soovi korral sõidupäevikut pidada peab ettevõtetele jääma.

Maksu- ja tollipoliitika asekantsler Dmitri Jegorov kirjutab rahandusministeeriumi blogis, et viimasel ajal sagenenud üleskutseid alkoholiaktsiisi poliitika ümbervaatamiseks on kindlasti enneaegsed. Ei riigil ega tootjatel-kauplejatel endil ei ole veel piisavalt statistikat kogu riigis toimuva hindamiseks ja veel vähem kurjakuulutavate järelduste tegemiseks.

Tallinna Sadam emiteerib septembris parvlaevade projekti finantseerimiseks 80 miljoni euro väärtuses võlakirju, kogu emissiooni märgib investorina Swedbank.

Kuigi Nordica ei plaani seoses Nice'i terrorirünnakutega lennugraafikus muutusi, võimaldab lennufirma Nice'i reisi planeerinud klientidel tasuta muuta oma lennuaega ja reisisihtkohta.

Ehitusplatside sihtkontrolli käigus hinnati tööohutuse korraldust ehitusplatsidel. Kokku kontrolliti 139 ehitusplatsi, millest vaid 12 objektil polnud ühtegi rikkumist. Enim puudusi tuvastati ehitusplatsi ohutuse korraldamisel ning tellingute paigaldamisel, kus polnud vajalikke piirdeid või olid kandepostid kinnitamata. Samuti puudusid töötajatel sageli vajalikud isikukaitsevahendid.

Rahandusminister Sven Sester kinnitas neljapäeval Eesti Energiale uue tütarettevõtte asutamise Poola, energiakontserni hinnangul võiks müük Poola jaeturul alata 2017. aastal.

Eesti Kaubandus-tööstuskoda toetab rahandusministeeriumi plaani siduda tööandja auto eratarbeks kasutamisest tulenevad maksud auto võimsusega, sest see hoiaks koja hinnangul kokku ettevõtete halduskoormust.

Venemaa maksuamet (FNS) on enda niinimetatud mustast nimekirjast eemaldanud seitse riiki, sealhulgas Kaimanisaared, Bermuda ja Eesti, kirjutas Vene ajaleht Vedomosti.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255