Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Esmaspäev, 09 Jaanuar 2017

Saksa autotootja Volkswagen teatas esmaspäeval, et olenemata heitmenäiduskandaalist kasvas 2016. aastal ettevõtte müük.

Euroala hooajaliselt tasandatud töötuse määr oli 2016. aasta novembris 9,8% ehk 0,7 protsendipunkti vähem kui 2015. aasta novembris, suurim töötuse määra kasv oli Eestis – 1,1 protsendipunkti.

Euroopa Komisjon on teinud mitu ettepanekut, mille eesmärk on lihtsustada e-kaubandusega tegelevate ettevõtete käibemaksu deklareerimise ja tasumise reegleid, kirjutab kaubandus-tööstuskoda.

Tallinnas algas esmaspäeval kohus majanduskuritegudes süüdistatava skandaalse ärimehe Rein Kilgi ja nelja temaga äriliselt seotud isiku üle, kes end süüdi ei tunnistanud.

Esmaspäev, 09 Jaanuar 2017 13:34

Riigimetsast toodi 11 500 jõulukuuske

Eesti inimesed tõid lõppenud pühade ajal riigimetsast 11 500 jõulukuuske, mis on umbes 15% rohkem kui eelmisel aastal.

Täidan sageli tööülesandeid ettevõtte välisterritooriumil. Kas tööandja peab mulle tööriided hankima? Seni olen oma riietust kasutanud. Väljas on külm ja riided sageli määrduvad.

Esmaspäev, 09 Jaanuar 2017 12:30

Abiks 2016. aasta tulu deklareerimisel

Füüsilise isiku tuludeklaratsiooni esitamise lihtsust ja kiirust arvestades on Eesti kahtlemata maailma riikide edetabeli tipus. Tavaline palgatöötaja ja võib-olla paari investeeringut ja kinnisvara omav inimene saab deklaratsiooni täitmisega enamjaolt küllalt valutult hakkama. Selleks ei kulu päevade viisi aega ega pea selleks eraldi maksunõustajat palkama, nagu paljudes Euroopa riikides või USA-s.


Juurdepääs käesolevale materjalile on finants- ja õigusajakirja RUP tellijatel.

Möödunud aastal kogus maksu- ja tolliamet (MTA) makse 6,26 miljardit eurot ehk 0,1% rohkem kui riigieelarves aastaks oodatud; võrreldes 2015. aastaga laekus makse 5,5% rohkem.

Politsei- ja piirivalveamet maksab sellest aastast haigushüvitist alates teisest haiguspäevast, enamik asutusi ja ettevõtteid pole teise ega kolmanda haiguspäeva hüvitamist veel otsustanud, kirjutas Pärnu Postimees.