Maksud ja raamatupidamine
RUP.ee veebiküljele lisandub pidevalt artikleid ja uudiseid. Iga kuu koostatav TOP 5 aitab orienteeruda selles infovoolus ning teha kiiresti kindlaks veebikülje kasutajate seas kõige populaarsemad artiklid.

Eesti Tööandjate Keskliit esitas neljale ministeeriumile kokku 24 ettepanekut välistöötajate värbamisega ja nende Eestise elama asumisega seotud takistuste kõrvaldamiseks.

Tarbijakaitseamet juhib reisiettevõtjate tähelepanu sellele, et 20. jaanuaril on 2016. aasta neljanda kvartali pakettreiside kogumüügi aruande esitamise tähtaeg. Aruannet saab esitada perioodil 1. jaanuar kuni 20. jaanuar. Amet rõhutab, et neljanda kvartali  aruandes tuleb kindlasti esitada ka 2017. aasta pakettreiside müügiprognoos kvartalite kaupa.

Rahandusministeerium esitas valitsusele ettepaneku, mille järgi ei teeks riik tulevikus enam eraldi eelarvet ja eelarvestrateegiat, vaid hakkaks koostama nelja-aastaseid eelarveid, mis omakorda võivad igal aastal olla kuni 0,5 protsendiga SKP-st miinuses.

Jaanuarist jõustus töövõimereform täies mahus, mis tähendab, et töötukassa hakkab hindama kõigi püsiva tervisekahjustusega inimeste töövõimet ning maksma osalise või puuduva töövõime korral töövõimetoetust.

Esmaspäeval ei ole katkestuse tõttu kasutatavad e-maksuameti ja e-tolli ning selle kaudu ligipääsetavad X-tee teenused ja rakendused, samuti ei ole võimalik teha avalikke päringuid maksu- ja tolliameti infosüsteemidesse.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255