Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Reede, 08 Detsember 2017
Sotsiaalministeerium saatis kooskõlastusringile miinimumpalga eelnõu, millega tõuseb järgmisest aastast alampalk 500 euroni.
Euroopa Liidu (EL) terviseministrid kiitsid reedel Brüsselis heaks Eesti eestvedamisel koostatud piiriülese alkoholipoliitika järeldused ja kutsuvad liikmesriike üle suuremale alkoholialasele koostööle.
Enamik Baltimaade suurimatest ettevõtetest prognoosivad tulevaks aastaks käibe kasvu, selgub SEB panga läbiviidud uuringust.
Euroopa Komisjon ja Jaapan teatasid reedel Euroopa Liidu ja Jaapani vahelise vabakaubandusleppe läbirääkimiste edukast lõpulejõudmisest.
Soome Nordea pank teatas reedel, et plaanib koondada ligi 420 töökohta ja viia ligi 50 töökohta Soomest Eestisse ja Poola.
E-sigareti müüjate ja kasutajate liidu hinnangul suunavad tubakaseaduse muudatustega e-sigarettidele kehtestatavad uued reeglid suitsetamisest loobunud inimesed tagasi suitsetama; tubakaseaduse muutmise eelnõu läbis 6. detsembril riigikogus teise lugemise.
Riigikogu võttis juhatuse otsusega menetlusse valitsuserakondade algatatud looduskaitseseaduse ja metsaseaduse muutmise seaduse eelnõu, millega antakse Riigimetsa Majandamise Keskusele (RMK) õigus müüa looduskaitseseaduse aluseid maid, eesmärgiga katta 4,1-miljonine eelarveauk.
6. detsembril riigikogus vastu võetud turismiseaduse ja võlaõigusseaduse muudatused suurendavad majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi (MKM) asekantsleri Kristi Talvingu hinnangul tarbijate kaitset ja oluliselt teenuseid kallimaks ei tee.
Riigikogu majanduskomisjon arutas 7. detsembri istungil alkoholiseaduse ja reklaamiseaduse muutmise seaduse eelnõu, mille eesmärk on kaitsta rahva tervist, vähendada alkoholitarbimisest tulenevat sotsiaalset, majanduslikku ja tervisekahju ning tagada lastele ja noortele toetav keskkond kasvuks ja arenguks.
Riigikogu juhatuse otsusega võeti menetlusse alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse muutmise eelnõuga, millega vähendatakse veebruaris jõustuvat aktsiisitõusu poole võrra.