Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Teisipäev, 04 Juuli 2017
Euroopa Liidu (EL) kava metsaraiet piirata paneb Eesti kahvlisse ehk tuleb valida, kas maksta ja raiuda või piirata ja lasta metsal mädaneda, kirjutab Eesti Päevaleht.
Teisipäev, 04 Juuli 2017 10:45

Tallinna Vesi viis veenäidu teatamise mobiili

Tallinna Vee kliendid saavad nüüdsest teatada veenäitu ja vaadata oma tarbimisajalugu ka mobiilirakendusest.
Erametsakeskus ootab metsa uuendamise toetuse taotlusi kuni 14. juulini, toetusega saavad kevadel uuendustöid teinud metsaomanikud osa metsa investeeritud rahast tagasi küsida.
Teisipäevast hakkab kehtima uus lõhkematerjaliseadus, mis vähendab pürotehnikaga tegelevate ettevõtete halduskoormust.
President Kersti Kaljulaid ei kuulutanud Tallinki erandi tõttu esmaspäeval välja magustatud joogi maksu seadust ning saatis selle tagasi riigikogule uuesti arutamiseks ja otsustamiseks.
Teisipäev, 04 Juuli 2017 09:59

Unistus viieprotsendilisest majanduskasvust

Isegi kui lühiajaliselt on Soome või Rootsi majanduskasv Eesti majanduskasvust kiirem, liigub Eesti majandus pikemas vaates järjekindlalt lähemale rikkamatele Euroopa riikidele, leiab Eesti Panga prognoosimeeskonna juht Rasmus Kattai.
Riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsiooni esimehe Kalvi Kõva sõnul tuleb riigikogul arutada ja otsustada, mida magustatud jookide maksustamise seadusega edasi teha, kui president selle esmaspäeva õhtul väljakuulutamata jättis.
Eesti võrguhaldur Elering langetas laupäevast võrgutasu 7,6 protsenti, samas selle tarbijateni jõudmiseni võib minna veel kuid, kirjutab Postimees.
E-Piim, mis sai põllumajanduse registrite ja informatsiooni ametilt (PRIA) 15 miljonit eurot toetust 89 miljoni eurose piimatööstuse rajamiseks, ootab vaidlustusperioodi lõppu ja valmistab ette seadmetehankeid, kirjutab Järva Teataja.
Erakapitali investor BaltCap asutas fondi BaltCap Insfrastructure Fund (BIF), mille planeeritav kogumaht on 100 miljonit eurot. Fond investeerib taristu  arendamisse Eestis, Lätis ja Leedus. BIF pakub Baltikumi transpordi-, energia- ja energiatõhususe infrastruktuuriprojektidele peamiselt arenduskapitali.