Ilmunud õigusaktid

Viimasel ajal sagenesid tarbijate pöördumised tarbijakaitseameti ja tarbijavaidluste komisjoni poole seoses Elisa Eesti rahalise nõudega 13,90 eurot, mida mobiilioperaator küsis tarbijailt sidevahendi abil sõlmitud lepingust taganemisel. Ameti hinnangul on sellise tasu küsimine alusetu ning alustas menetluse, mille tulemusel lõpetas Elisa tarbijailt sellise tasu nõudmise.

Eesti on küll Euroopa Liidu õiguse ülevõtmisel edukamate riikides hulgas, kuid sarnaselt enamiku liikmesmaadega kasvas eelmisel aastal ka Eesti suhtes algatatud rikkumismenetluste arv.
Eesti Pank ostis Euroopa Keskpanga (ECB) varaostukava raames juunis 149 miljoni euro eest võlakirju ehk 2,1 protsent rohkem kui mais.
Alates 1. juunist on nutitelefonide kasutajatel võimalus alla laadida Tpileti uus mobiilirakendus, millega saab kiirelt ja mugavalt osta kaugliinide bussipileteid ning tutvuda sõiduplaanidega.
Eesti Konjunktuuriinstituudi (EKI) ekspertide paneeli juunikuu hinnangutest nähtub, et Eesti majandusolukord on märtsiga võrreldes veelgi paranenud ja ekspertide positiivsed ootused on realiseerunud.
Eesti Arengufond, majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ning Kredex sõlmisid lepingu, millega Eesti Arengufond andis riskikapitali investeeringuteks loodud tütarettevõtte Smartcap aktsiad Kredexi omandusse.
Euroopa Liit ja Jaapan jõudsid neljapäeval põhimõttelisele kokkuleppele vabakaubandusleppe osas.
Eesti Ehitusettevõtjate Liit sooviks hämarate palkamistavade ohjeldamiseks ehitussektoris kehtestada solidaarvastutuse peatöövõtja ja alltöövõtja vahel, kirjutab Postimees.
Kaitseministeerium on käivitanud tänavuse kaitsetööstuse arendustoetuse konkursi, mille eelarve on kuni 400 000 eurot.
Valitsus otsustas 6. juuli kabinetinõupidamisel, et viimast nelja lahtiseks jäänud ühinemisettepanekut senisel kujul lõpuni ei viida. Otsuse järgi ei puuduta valitsuse algatatud ühendamine Keila linna ning erand tehakse kolmele omavalitsusele, kus jääb elanikke alla 5000.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!