Ilmunud õigusaktid
Sotsiaalministeerium saatis kooskõlastamiseks nelja aasta jooksul tervishoidu kokku 200 miljoni euroga lisarahastava eelnõu; tulevaks aastaks laekub eelnõu kohaselt haigekassasse 34 miljonit lisaraha.
Neljapäev, 06 Juuli 2017 11:09

Noorte valikud – kas õppima või tööle?

Nüüd, kui on kõlanud koolide lõpukellad ja kohe on lukku minemas sisseastumiste pingeread, on huvitav analüüsida, kui paljud noored teevad valiku õpingute kasuks, kui paljud lähevad tööle ja kui paljud eelistavad teha mõlemat?
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium (MKM) plaanib luua ehitussektoris mudelprojekteerimist (BIM) edendava ning selles valdkonnas ehitusfirmade pädevust tõstva organisatsiooni.
Valitsus arutab neljapäeval riigikogu sotsiaalkomisjoni algatatud eelnõu, millega nähakse ette tingimused töise sissetuleku kaotanud äriühingu juhatuse liikme töötuna arvele võtmiseks.
Alates 10. juulist saavad omavalitsused teistkordselt taotleda põhikoolivõrgu korrastamiseks kokku üle 37 miljoni euro, et viia koolimajad vastavusse õpilaste arvu langusega ning vähendada kulusid hoonetele.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastamisele tulumaksuseaduse ja sotsiaalmaksuseaduse eelnõu, mille eesmärk on füüsilisest isikust ettevõtjate maksukoormuse langetamine ja FIE-de tegevuse lihtsustamine. Muudatuste tulemusena muutub FIE-de maksukeskkond sarnasemaks äriühingutega ning neile laienevad tulevikus ka mitmed töötajatele kehtestatud maksusoodustused või sotsiaalsed tagatised.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!