Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Kolmapäev, 02 August 2017
Luunja ja Kavastu apteekide sulgemine on kohalike inimeste jaoks valulik otsus, mis maapiirkonnale pitseri vajutab, kinnitas Luunja vallavanem Aare Anderson.
Sotsiaalministeerium tahab Euroopa Liidu tasandil märgistada alkohoolsete jookide koostist ja energiaväärtust; riigisiseste märgistuste loomist lähiajal ei kaaluta.
Kui süüdimõistetud kurjategijal on õigus taotleda luba pikaajaliseks kokkusaamiseks lähedasega, siis vahi all viibival süüdistataval seda õigust pole, märkis riigikohus oma teisipäevases lahendis.
Kevadine Eurobaromeetri standarduuring näitab, et Euroopa Liidu (EL) tulevikku ja majanduse olukorda suhtutakse kasvava optimismiga.
Ravimiameti hinnangul peab proviisor või farmatseut seaduse alusel asuma füüsiliselt apteegis apteegiteenuse osutamiseks, mistõttu ei ole amet järsku otsustanud videosilla kasutamist apteekides piirata.
Swedbanki peaökonomisti Tõnu Mertsina hinnangul on euro tugevnemise mõju Eesti väliskaubandusele ning majandusele väike.
Kolmapäev, 02 August 2017 14:05

13 valda otsivad riigikohtust õigust

13 valda, mille valitsus otsustas juuni- ja juulikuiste otsustega sundliita, on pöördunud riigikohtusse, kaevates, et valitsus pole piisavalt kaalutlenud nende esitatud vastuargumente, kirjutab Postimees.
Teisipäeval ametiühingute ja tööandjate liidu vahel toimunud järgmise kahe aasta alampalga läbirääkimiste voorus veel tulemusteni ei jõutud ja kõnelused jätkuvad septembris.
USA tahab õõnestada Venemaa mõjuvõimu energiasektoris ja on seetõttu skeptiline Nord Stream 2 projekti suhtes, mis suurendaks Euroopa sõltuvust Kremlist, ütles USA kongresmen Rob Bishop Vilniuses.
Ravimiamet peatas apteekides videosilla kaudu patsientide nõustamise, mistõttu sulgeb Apotheka kaubamärki kasutav Terve Pere apteek juuni algusest videosilda kasutanud Kavastu ja Luunja apteegi; ettevõte plaanib ravimiameti otsuse kohtus vaidlustada.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255