Tööõigus ja tööturg
Eesti Energia Läti tütarfirma Enefiti tegevjuhi Janis Bethersi sõnul on Läti elektrihinnad viimastel aastatel ühtlustunud teiste Balti riikide hindadega.
Välisministeerium on valitsuse istungile esitanud heaks kiitmiseks Eesti ja Jaapani vahelise topeltmaksustamise vältimise lepingu; kehtima hakkamiseks peavad mõlemad riigid lepingu ratifitseerima.
Eesti Ametiühingute Keskliit tahab tõsta Eesti miinimumpalka kolme aasta jooksul 38 protsenti ehk 470 eurolt 650 euroni.

Tahate laenu võtta, aga pole täiesti kindel, kas suudate selle tagasi maksta? Enne kui laenu võtate, vaadake üle järgmised punktid ja kaaluge, kas olete eesootavaks maksekohustuseks valmis.

Üliõpilaste õigusbüroo alustas esmaspäevast tasuta õigusabi osutamist Tallinna linnakantselei teenindussaalis Vabaduse väljak 7 hoones ja Mustamäe linnaosa valitsuses, aadressil A.H.Tammsaare tee 135.
Tööstuskontsern ABB on tänavu Eestis tööle võtnud ligi 500 inimest, kellest äriteeninduskeskusesse on tööle asunud ligi 100 töötajat.
Majandusanalüütiku ja ettevõtluskõrgkooli Mainor majandusteooria õppejõu Ruta Arumäe hinnangul ei ole uut majanduskriisi tulemas ning ees ootab hoopis pikaajaline majanduskasvu periood.
Meie kontoritöötajatel on viimasel ajal tekkinud küsimused seoses ruumis levivate elektromagnetväljadega ja nende tervisemõjuga. Kas tavalises kontoris, kus pea kõik töö tehakse arvutiga, on elektromagnetväljasid? Kui jah, kas tegemist on terviseriskiga?
Esmaspäev, 21 August 2017 10:40

Maksuhalduri tasuta koolitused septembris 2017

Maksu- ja tolliamet ootab septembris huvilisi üle Eesti korraldatavatele tasuta koolitustele. Septembris saab osaleda järgmistel koolitustel:

Esmaspäev, 21 August 2017 10:13

Levinumad küsimused dividendide maksmisel

Kui raamatupidajad töötavad usinalt majandusaasta aruannete kallal, siis omanikud on võimalike dividendimaksete ootuses. Artiklis antakse ülevaade dividendide maksmise ja maksustamisega seotud reeglitest ja käsitletakse levinumaid küsimusi seoses dividendide maksmisega.

Juurdepääs käesolevale materjalile on finants- ja õigusajakirja RUP tellijatel.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255