Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Esmaspäev, 19 Märts 2018
Eleringi hallatavast gaasi ülekandevõrgust jaotusvõrkudesse ehk tarbimisse suunatud maagaasi kogus langes möödunud aastal 2016. aastaga võrreldes 55 protsenti 5,5 teravatt-tunnilt 5,2 teravatt-tunnile.
Kredex toetab käesoleval aastal kohalike omavalitsusi üürimajade ehitamise ja renoveerimise projekte 20 miljoni euroga; taotlusi toetuseks saab esitada 15. augustini.
19. märtsist hakkab maanteeamet kehtestama riigiteedele massipiiranguid, et hoida ära teede kahjustusi.
SEB iga-aastase ettevõtlusbaromeetri (Baltic Business Outlook) kohaselt prognoosib alanud aastaks olulist (15% ja enam) käibekasvu 13% väike- ja keskmise suurusega ettevõtetest (VKE-dest). Aastatagusega võrreldes on ettevõtjate ootused küll pisut kasvanud, kuid optimism ei küündi veel aastate 2014–2015 tasemele. Erandiks on siinkohal Raplamaa ettevõtjad, kellest pea neljandik ennustab alanud aastaks olulist käibekasvu, Harjumaa ettevõtetest ootab märkimisväärset käibekasvu 15% küsitlusele vastanutest.
Valitsus toetas rahandusministeeriumi kava luua maakonnakeskustesse niinimetatud riigimajad, kus hakkaksid paiknema koos erinevad riigiasutused ja kus oleks võimalik luua riigitöötajatele kaugtöökohti.

SEB iga-aastase ettevõtlusbaromeetri (Baltic Business Outlook) kohaselt on Ida- ja Lääne Virumaa ettevõtted käibekasvude osas Eesti keskmisest pessimistlikumad. Algavaks aastaks ennustab märkimisväärset käibekasvu vaid 7% Ida- ja Lääne Virumaa väike- ja keskmise suurusega ettevõtetest (VKE-dest) ning koguni 36% kardab käivete kukkumist. Ida-Virumaa ettevõtted paistavad see-eest silma ambitsioonidega eksporditurgudel.

USA rahandusminister Steven Mnuchin teatas reedel, et Ühendriigid on tehnoloogiahiidude vastu suunatud maksudele "kindlalt vastu," päev pärast seda kui Euroopa Parlament vastavale ettepanekule toetust avaldas.