Ilmunud õigusaktid
Teisipäev, 31 Juuli 2018 09:59

Lapse suveteenistus ja maksuvaba tulu

Eraisiku tulu maksustatakse inimese vanusest olenemata üldistel põhimõtetel. Maksu- ja tolliamet selgitab lapse suveteenistuse maksustamise küsimusi.
Häädemeestel on praeguseks Uulu tööstusalal tegevuse lõpetanud kaks küllalt suurt valla tööandjat ning kui kibekiiresti ei lisandu hea äriplaaniga ettevõtjaid, ähvardab poolemiljonise eurotoetuse tagasimaksmise nõue, kirjutab Pärnu Postimees.
Tööstusettevõtted tootsid juunis 3 protsenti rohkem toodangut kui eelmise aasta juunis, toodang suurenes nii töötlevas töötuses, energeetikas kui ka mäetööstuses.
Harjumaal tegutsev bussiettevõtte AS Samat esitas seoses uue ühistranspordiseadusega halduskohtule kaebuse, kuna ettevõtte hinnangul on tegemist ebaseadusliku riigiabiga, mis moonutab konkurentsi Harjumaa bussisektoris, seoses olukorraga, kus pensionärid ja lapsed saavad Põhja-Eesti Ühistranspordikeskuse korraldatavatel liinidel tasuta sõita.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!