Maksud ja raamatupidamine
Eesti Konjunktuuriinstituudi andmeil langes tööstusettevõtete kindlustunne augustis 2 puntki võrra 11 punktile, aasta varem oli see aga 8 punkti.
Ehkki hoogsad ajalehepealkirjad otsivad korteriturult ekslikult suurt hinnamulli, on Eesti korterituru olulisim mõjutaja hetkel hoopis maavanaemade-ajastu läbisaamine. See tähendab, et nõudlus üha kvaliteetsema linnakeskkonna järele kasvab järjest suuremaks.
Algaval õppeaastal laieneb töökohapõhine õpe ehk õpipoisiõpe kutseharidusest kõrgharidusse, tänavu sügisest pakutakse pilootprojektiga töökohapõhist õpet Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis tegevusterapeudi õppekaval ning Eesti Ettevõtluskõrgkoolis Mainor turismi- ja restoraniettevõtluse õppekaval.
Reede, 25 August 2017 13:02

Millal tekib käibemaksukohustus?

Meie ettevõte, kes ei ole käibemaksukohustuslane, kavatseb luua ärisuhted Vene ettevõttega. Lepingu järgi peab nimetatud ettevõte esitama meile iga kuu arved õiguse eest kasutada äritegevuses poolte määratletud, õiguste valdajale kuuluvate ainuõiguste kompleksi (piletisüsteem, veebileht ja IP-aadress).Kas meie ettevõttel tekib (piiratud) käibemaksukohustus?
Hea veebileht on selline, mille tulemuslikkust saate mõõta. Teil peab olema konkreetne eesmärk, mida te oma veebilehega saavutada tahate. Mõelge, mis on teie äri kontekstis kõige olulisem.
Saksa riigieelarve oli tänavu esimesel poolaastal rekordilises 18,3 miljardi euroses ülejäägis.
Ootamatuteks kulutusteks säästmine ja kogumine on rahaasjade plaanimise algtõde. Sellele vaatamata võite ühel päeval leida ennast olukorrast, kus suurem kulutus on vältimatu, aga raha selleks napib.
SEB Heategevusfond annab 2017. aastal välja õppestipendiume summas 50 000 eurot. Õppestipendiumi saavad taotleda eestkoste-, hooldus-, turva- või asenduskodudes elavad noored. Stipendiumile on oodatud kandideerima ka noored emad ja isad.
Eesti postiettevõte Omniva otsustas osaleda SEB Kasvuprogrammis, et pakkuda oma e-arvete klientidele suuremat lisaväärtust ning kasvatada nii ettevõtte käivet. Omniva infoäri valdkonna juhi Sander Aasna sõnul on ettevõtte huvi kogu aeg edasi arendada ja testida oma tooteid võimalikult kiirelt ning soodsalt.
Justiitsministeerium ei kavatse kooseluseaduse rakendusaktidega tegeleda, hoolimata Eesti Juristide Liidu teisipäevases pöördumises väljendatud soovist tööd kooseluseaduse rakendusaktide väljatöötamisel jätkata.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255