Tööõigus ja tööturg
Euroopa Komisjon esitas 2. mail ettepaneku Euroopa Liidu 2021.-2027. aasta eelarveks, milles tahetakse muu hulgas siduda toetused õigusriigiga, kaotada tagasimaksed ning keskenduda ühtekuuluvuspoliitika rahastamisel enam struktuurireformidele ja rändajate pikaajalisele integratsioonile.
Kolmapäev, 02 Mai 2018 15:45

Digi-ID kehtivusaeg pikenes viiele aastale

Alates maikuust pikenes digitaalse isikutunnistuste ehk digi-ID kehtivusaeg viie aastani ning nüüd digi-ID saamiseks taotluse esitanud saavad juba pikema kehtivusajaga kaardi.
Prantsusmaa president Emmanuel Macron plaanib kaotada kõrge sissetulekuga inimestele kehtiva 30-protsendilise varade riigist väljaviimise maksu, et tõsta riigi atraktiivsust välisinvestorite seas.
Kohtutäiturite ja Pankrotihaldurite Koja juures alustab 2. mail tööd vahekohus, kuhu saavad pöörduda kõik, kes soovivad lahendada tekkinud vaidluse kohtuväliselt ning maksimaalselt kolme kuu jooksul.
Jaemüügikett Maxima värbab suveks kauplustesse tööle 350 vähemalt 16-aastast noort, lubades maksta väärikat palka.
Capital Mill OÜ tegevjuhi Igor Mölderi hinnangul võivad tiheda konkurentsi tõttu vanemad B-klassi büroohooned lähiaastatel Tallinnas tühjaks jääda.
Euroala majandus kasvas esimeses kvartalis võrreldes mullu sama ajaga 2,5 protsenti ning võrreldes neljanda kvartaliga 0,4 protsenti, selgub Eurostati kiirhinnangust.
RUP.ee veebilehele lisandub pidevalt artikleid ja uudiseid. Iga kuu koostatav TOP 5 aitab orienteeruda selles infovoolus ning teha kiiresti kindlaks veebilehe kasutajate seas kõige populaarsemad artiklid.
Balti sadamate kaubakäive langes esimeses kvartalis 6,7 protsenti 37,3 miljonile tonnile, teatas Läti statistikaamet.
Viimastel päevadel on taas kord saanud aktuaalseks teema, et internetist on leitav andmebaas, milles sisaldub üle ühe miljardi kasutajakonto ja parooli. Advokaadibüroo COBALT IT-juht Sten Djomin peab oluliseks tõmmata teemale tähelepanu ning rõhutada, et kõik, kes ei ole veel käinud kontrollimas, kas ka tema konto on lekkinud informatsiooni hulgas, peaksid seda tegema aadressil https://gotcha.pw/

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference