Ühiskond
Alates esmaspäevast tõstavad Eesti kontaktivabu pangakaarte väljastavad pangad viipemakse limiidi ühe ostu kohta seniselt kümnelt eurolt 25 eurole.
Kinnisvaraekspertide hinnangul Eestis kinnisvarasektori ülekuumenemist karta pole, sest kliendid ja turuosalised on teadlikumaks muutunud; suurimad ohud võivad tulla väljastpoolt kinnisvarasektorit ja Eestit.
Tarbijakaitseamet juhib tarbijate ja kauplejate tähelepanu asjaolule, et sidevahendi abil sõlmituks võib lugeda lepingu ka siis, kui läbirääkimised tingimuste üle ning nõustumine on toimunud telefoni teel ning tarbija allkirjastab lepingu esinduses, kus läbirääkimisi ei peeta. Sellisel juhul on tarbijal võimalik lepingust taganeda 14 päeva jooksul.
Eesti finantsnõustamisega tegelev ettevõte United Partners Advisory OÜ sai reedest loa nõustada Baltimaades Nasdaq Balti First North alternatiivturule pürgida soovivaid ettevõtteid.

9. oktoobril kuulutati välja tänavuaastane Nobeli majanduspreemia võitja, kelleks osutus käitumusliku majandusteaduse ehk käitumisökonoomika üks käilakujudest Richard H. Thaler. Kui vahel kipuvad majandusteadlaste ideed jääma liialt kõrgelennulisteks, siis Thaler’i praktilised näpunäiteid on väga otseselt aidanud poliitikutel teha ühiskonna jaoks paremaid valikuid. Inspiratsiooni jagub ka Eestile.

Reedel allkirjastasid Eesti Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ja Sihtasutus Jõgeva Haigla juhatuse liige Peep Põdder Jõgeval koostööleppe.
Riigikogu juhatuse otsusega võeti menetlusse Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjoni 12. oktoobril algatatud kohaliku omavalitsuse finantsjuhtimise seaduse muutmise seaduse eelnõu (525SE).
Kinnisvarabüroo Pindi Kinnisvara hinnangul on Tallinnas ja Harjumaal arendatavate kortermajade arv võrreldes eelmise aasta suvega kasvanud poole võrra; hoolimata pakkumise suurenemisest on lähiajal oodata uute korterite defitsiiti.
Euroopa Keskpank (ECB) kaalub oma võlaostuprogrammi jaanuarist vähemalt poole võrra vähendamist, jätkates programmi seejuures vähemalt üheksa kuud, ütlesid aruteluga seotud ametnikud Bloombergi vahendusel.
Riigikogu sotsiaalkomisjon kuulas neljapäeval huvigruppide arvamusi seoses eakuse rahvakogu kollektiivse pöördumisega luua hoolduskindlustus, mille eesmärk on leevendada omaste hooldajate ülekoormust.

Küsi nõu!

  Esita küsimus

Saada vihje

Hea lugeja, meie eesmärk on teha just sellist ajakirja, nagu sulle meeldib. Pane kirja soovitud teemad ning dokumendivormid, mida tahaksid siit leida. Tehkem koostööd!
right banner 2024 est konference
430824810 430800019636154 7356040320163199917 n255