Kuupäeva järgi filtreeritud artiklid: Teisipäev, 22 August 2017
Leedu energeetikaministri Žygimantas Vaičiūnase sõnul tuleks Balti elektrivõrk Lääne-Euroopaga sünkroniseerida kiiremas korras, vastasel juhul võib see kahjustada energiajulgeolekut.
Õiguskantsler Ülle Madise hinnangul on haigekassa ja töötukassa reservide kasutamine riigi jooksvate kulutuste katmiseks haigekassa seaduse ja töötuskindlustuse seadusega vastuolus ja see vastuolu tuleks likvideerida.
Teisipäev, 22 August 2017 16:02

Saksa investoriusaldus langes augustis järsult

Majandusinstituudi ZEW koostatud Saksa äriiusaldusindeks langes augustis 17,5 punktilt 10 punktile.
Valgevene naftatoodete eksportijad teatasid, et Balti sadamate asemel Vene sadamatesse tarnimine ei ole nende huvides, hoolimata Vene Raudtee pakutud soodustustest.
Teisipäev, 22 August 2017 12:08

Eesti eksport Poola võiks olla suurem

Poola on ekspordi sihtturuna seni olnud Eesti ettevõtete poolt pigem vähekasutatud. Siiski on Poolal mitmeid eeliseid, miks seda oma uue ekspordituruna kaaluda.

Teisipäev, 22 August 2017 11:29

Riigieelarve kasutamine vastab prognoositule

Rahandusministeeriumi andmetel kasutasid riigiasutused riigieelarvega ette nähtud kuludeks ja investeeringuteks tänavu kuue kuuga 4,33 miljardit eurot ehk 243,6 miljonit eurot (6 protsenti) rohkem kui mullu sama ajaga. Riigieelarve kasutamine vastab prognoositule. Riigi kuue kuu tulud olid samuti 4,33 miljardit eurot ehk 348,9 miljonit eurot (8,8 protsenti) suuremad kui aasta varem.
Tänapäeva noored on üha enam huvitatud investeerimismaailmast. Kaspar Papli on üks nendest. Tõuke hakata ise oma investeerimisportfelli kasvatama andis vanemate poolt talle tulevikuks kogutud raha.
Teisipäev, 22 August 2017 09:59

Seitse levinud küsimust kodulaenulepingu kohta

Kodulaenu võtmine on oluline samm. Inimestel, kes igapäevaselt lepingute ja finantsasjadega kokku ei puutu, tekib sellega seoses kindlasti palju küsimusi.
Keskmine lisatasude osatähtsus töötasus on aastaga langenud ja põhipalga osa kasvanud, näitavad teisipäeval avaldatud Palgainfo Agentuuri töötasude uuringu tulemused.
Justiitsministeerium saatis augustis kooskõlastusringile karistusseadustiku jt seaduste muutmise eelnõu, mis seob raskemate liiklusväärtegude karistused õigusrikkuja sissetulekuga, kuid vähem tõsiste rikkumiste puhul võimaldab senisest paindlikumat ja kergemat reageerimist, näiteks tingimisi karistust.